Η yoga είναι η απόλυτη μέθοδος για εσωτερίκευση

 

Αν και η ιστορία της yoga χάνεται στα βάθη της Βόρειας Ινδίας κατά την πρώτη χιλιετία π.Χ., αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η συνοχή και η αποτελεσματικότητα των σωματικών ασκήσεων που περιλαμβάνει και οι οποίες ξεκινούν από τη φιλοσοφική βάση για την ανάπτυξη της συνειδητότητας σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης. Η yoga συνδυάζει ασκήσεις για το Πνεύμα (ήρεμη πνευματική/συναισθηματική εστίαση), την Ενέργεια (ζωτική πηγή ενέργειας που καλλιεργείται μέσω των τεχνικών αναπνοής) και το Σώμα (κίνηση και asanas).

 

 

 

Η yoga είναι για όλους. Ταιριάζει για όλα τα σώματα, για όλες τις ηλικίες (παιδιά, έφηβους, ενήλικες και άτομα της τρίτης ηλικίας) και καταστάσεις (εγκυμοσύνη). Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος εξάσκησης στη Υoga. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε, ακολουθώντας αυτό/αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ L.A. YOGA STUDIO

Είναι το πιο αρχαίο, αθλητικά και σωματικά απαιτητικό στυλ. Αναπτύχθηκε από τον Sri T. Krishnamacharya και τον μαθητή του Pattabhi Jois στη δεκαετία του ’30. Περιλαμβάνει μία σειρά από συγκεκριμένες asanas που γίνονται με συγκεκριμένη αλληλουχία. Υπάρχουν συνολικά 6 σειρές όπου η πρώτη σειρά είναι γνωστή σαν Primary Series. Για να ξεκινήσετε Ashtanga, είναι απαραίτητο να έχετε κάποιο αθλητικό υπόβαθρο.

Είναι ένα μαγικό μονοπάτι που βασίζεται στην πειθαρχία για καλή ψυχική και σωματική υγεία. Ενσωματώνει διδασκαλίες που προέρχονται από την Taoist Yoga, Tai Chi, Qi Gong, Pranayama και Διαλογισμό. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός, εμπλουτίζει ενεργειακά την άσκηση βοηθώντας να αναπτυχθεί δύναμη, ευλυγισία, χάρη και ισχύς.